Algemene voorwaarden

Days with Lydia
Pontstraat 6
B-9770 Kruishoutem
Ondernemingsnummer (BTW-BE) 0651.883.451
E-mail: info@dayswithlydia.be

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen waarbij Days with Lydia als leverancier van producten optreedt.

Aanbiedingen

Alle aanbiedingen van Days with Lydia zijn vrijblijvend en geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de producten.

Koopovereenkomst

De koopovereenkomst tussen Days with Lydia en de koper is tot stand gekomen op het moment dat Days with Lydia de opdracht heeft bevestigd.  Days with Lydia behoudt zich het recht voor, artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

Retourneren

U, als klant, heeft het recht uw bestelling tot 8 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 8 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Days with Lydia door u geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dayswithlydia.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten.

Verzending en betalingsmogelijkheden

Het eigendom van de producten gaat over vanaf het moment van verzending, indien de artikelen zijn betaald. Na ontvangst van uw bestelling, ontvangt u van Days with Lydia een orderbevestiging. Wanneer de betaling bij ons zichtbaar is, wordt uw bestelling binnen de gestelde termijn verzonden.

Klachtenafhandeling

Hopend dat er enkel tevreden klanten zijn! Maar mocht er onverhoopt toch iets niet naar uw zin zijn gegaan, dan horen wij dit natuurlijk graag van u. U kunt uw klacht aan ons kenbaar maken door een e-mail te sturen aan: info@dayswithlydia.be. U krijgt dan op zo kort mogelijke termijn een antwoord van ons. De afhandeling en bepaling van redelijkheid van een eventuele klacht geschiedt in overleg tussen Days with Lydia en de klant. Wanneer de klant zich beroept op het recht van retour, heeft hij recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Het artikel dient dan wel binnen 8 dagen geretourneerd te worden en onbeschadigd te zijn. De directe kosten van het terugzenden zijn voor rekening van de klant (zie ook alinea: Retourneren).

Privacy beleid

Days with Lydia garandeert dat al uw gegevens die nodig zijn om uw bestelling optimaal te kunnen verwerken, vertrouwelijk worden behandeld.  Days with Lydia verkoopt of geeft geen naam, adres en rekeninggegevens aan derden ter beschikking, anders dan nodig voor het verwerken van uw bestelling.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen of gebruik te maken van foto’s en teksten.